Bouw Jeugdzorgcentrum Bree op schema

Na 22 dagen arbeid aan de nieuwbouw van Jeugdzorgcentrum ‘Kajo’ in Bree zijn al flinke resultaten zichtbaar. “Ik ben zelf uiterst tevreden over het verloop”, zo reageert directeur Jan Vandeberg van Jeugdzorgcentrum vzw.

Ons Dak startte op 1 september met de bouwwerkzaamheden van een nieuwbouw voor Jeugdzorgcentrum vzw in Bree. De organisatie die actief is in Kinrooi, Maaseik en Bree, biedt meer dan een tehuis. “We begeleiden jongeren en ouders zodat jongeren die door een rechter geplaatst zijn op een zo kort mogelijke tijd weer naar huis kunnen gaan”, aldus directeur Jan Vandeberg van de organisatie.

De nieuwbouw zal in het najaar van 2018 worden opgeleverd. “Onze leefgroep ‘Kajo’ zal dan een veste stek krijgen”, aldus Vandeberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here