Stoplichten op Diestersteenweg actief

Ze waren al een hele tijd geleden geplaatst, maar sinds woensdag 13 september zijn ze in werking: De stoplichten aan de Diestersteenweg ter hoogte van het nieuwe ziekenhuis Maas en Kempen. Voor chauffeurs die de weg dagelijks rijden, is het even aanpassen.

De stoplichten moeten zorg dragen voor een soepele verkeersdoorstroming naar het nieuwe ziekenhuis, dat vandaag officieel geopend wordt door Vlaams Minister Jo Vandeurzen. De Diestersteenweg is de enige toegangsweg naar het ziekenhuis, zodat een verkeerstoename denkelijk is.

Het ziekenhuis Maas en Kempen is gesitueerd op een totale oppervlakte van 12 hectare. In het ziekenhuis zullen in totaal 266 bedden komen en zijn 544 parkeerplaatsen gemaakt, zodat een soepele verkeersdoorstroming goed geregeld dient te worden, vandaar de plaatsing van stoplichten aan de Diestersteenweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here