Vrijwilligers Molenfeesten Molenbeersel op uitstap

Keijersmolen Molenbeersel

Traditiegetrouw vond afgelopen weekend de jaarlijkse uitstap plaats voor de vrijwilligers van de Molenfeesten. Met liefst 147 waren ze afgelopen zomer: De vrijwilligers die hun beste beentje voorgezet hebben om ook deze 34ste editie tot een grandioos succes te leiden. Een 50-tal van hen trotseerden afgelopen weekend de weergoden om de Molenfietstocht nog eens over te doen.

Na een valse start (platte band na 500m) werd in een fors tempo richting halte gefietst. Haler was dit jaar de gaststad. Enkele regendruppels in het zicht van de halte ten spijt, waren er ‘slechts’ twee fietsers die vroegtijdig de bezemwagen moesten nemen vanwege fietspech. Enkele consumpties later werd de terugweg aangevat. Nog even een groepsfoto op de trappen van een naburige molen en de Keijersmolen was alweer in zicht.

Hier werd de groep nog uitgebreid met een 15-tal vrijwilligers die de angstaanjagende ‘Irma’-voorspellingen iets te serieus genomen hadden.

Met een natje en een droogje werd er nog tot in de vroege uurtjes nagekaart over de fietstocht en de afgelopen Molenfeesten. Wederom werd bewezen dat de afwezigen ongelijk hadden.

De vrijwilligers gaan nu werken aan de voorbereidingen van de volgende editie van de Molenfeesten, volgend jaar wordt namelijk de 35ste editie gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here