Thorna | Cultura in het nieuw

Achter de schermen zit de Programmaraad van Torna | Cultura niet stil. Er wordt het nodige voorwerk verricht voor het nieuwe seizoen, in het bijzonder voor het openingscafé op zondag 8 oktober. Het belooft al direct een spetterende en verrassende middag te worden.

De Cafés in het seizoen 2017-2018 vinden plaats op:
zondag 8 oktober 2017,
zondag 26 november 2017,
zondag 14 januari 2018,
zondag 4 maart 2018.

Telkens om 14.30 uur in café-restaurant Aod Thoear, Steegputstraat 2 in Thorn.

Torna | Cultura start op 8 oktober niet alleen een nieuwe jaargang, ook de website is in het nieuw gestoken. Ook de website is vernieuwd. Het programma van zondag 8 oktober staat er al uitgebreid op vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here