Vroege vogels snuiven cultuur in Bree (video en foto’s)

Je moest er vroeg voor opstaan, maar echte cultuursnuivers kregen dan ook waar: T-Live heeft een lange traditie rondom het afsluiten van de zomer, met een breakfast-edition. Veel bands met Breese roots traden op originele plekken langs het kanaal op voor het publiek, die voordat ze gingen wandelen van Tongerlo naar Bree, eerst konden genieten van een stevig ontbijt.

De werkgroep, bestaande uit Bert Gabriëls, Erik Bakkers, Jaak Bakkers, Roland Dries en Wim De Gendt tekenen voor een concept waarbij livemuziek gekoppeld wordt aan een ontbijt, wandeling en een openluchtconcert onder de brug in Bree. Niet A walk in the park, maar a walk among the canal.

Deze derde editie startte langs het kanaal in Tongerlo. Vroege cultuurliefhebbers waren aanwezig voor een ontbijt, waarna er langs het kanaal werd gewandeld voor diverse optredens langs het water. T-live Breakfast Edition werd vervolgens afgesloten met een live optreden van Iron Foundation. De bezoekers konden daarna terug wandelen naar Tongerlo of de gratis bus nemen.

1 REACTIE

  1. Als jullie nog een Breese muzikant zoeken voor een komend Event dan kunnen jullie contact opnemen met Guido zanger gitarist (vroeger ook actief bij Sequana en G.nie.D)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here