Dorpsrestaurant Neeroeteren zoekt vrijwilligers (video en foto’s)

Het Dorpsrestaurant van Neeroeteren is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Doordat enkele vrijwilligers ons verlaten hebben en weer anderen ietsje minder willen doen, hebben we in Neeroeteren nood aan nieuwe vrijwilligers”, aldus Sandra Vancleef van de Dienst Thuiszorg en Ouderen van de Stad Maaseik.

“We werken met een wisselschema, zodat vrijwilligers afwisselend aanwezig dienen te zijn zodat ze niet volop belast worden”, zo vertelt Sandra. “De sfeer is gezellig, men wordt goed opgevangen door andere vrijwilligers en kan zelf nog lekker mee-eten”, aldus Sandra Vancleef.

Personen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Sandra Vancleef voor een gesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here