Powerbikers Bocholt houden clubkampioenschap

Het jaarlijkse kampioenschap en clubfeest van de Powerbikers Bocholt vond plaats op zaterdag 2 september.

De talrijke Powerbikers deden weer hun best om de ingezette gemiddelde snelheid te evenaren. De extra moeilijkheid lag in het feit dat het parcours en de totale lengte daarvan op voorhand niet werd medegedeeld.

Toch wist een deelnemer zijn op 35 meter na zijn ingezette gemiddelde te benaderen. Een gezellige avond volgde en vele verhalen deden de ronde over het parcours, de plaagpijlen en de kleur van de pijlen.

Men dacht dat vele soorten oude verf door elkaar gehutseld werden om de specifieke kleur te bekomen. Gelukkig waren de pijlen groot genoeg. Vele deelnemers hebben toch soms echt moeten zoeken. Sommigen zijn gewoon verkeerd gereden…

Foto: Josée Geutjens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here