Inwoner van Neeroeteren start actie voor Top2000-notering The Classics (video)

Pierre Vervoort uit Neeroeteren is als grote fan van The Classics een Facebook-actie gestart om tenminste één nummer van deze popgroep uit Stramproy in de Top 2000 van NPO Radio 2 te krijgen.

Bijna tien jaar geleden stond ‘My Lady Of Spain’ van de Stramproyse fomatie in de Top 2000, sindsdien heeft geen een nummer meer de hitlijst gehaald, da’s jammer”, zo vertelt Pierre Vervoort. “Omdat de groep dit jaar hun 50ste verjaardag viert en je in Stramproy op het Kerkplein onlangs zag dat er duizenden mensen naar een gratis concert van de groep kwamen, heb ik een actie op touw gezet om in de hitlijst tenminste één nummer van The Classics te krijgen”, zo vervolgt de initiator.

De door Joost den Draaijer genoemde Limburgse Vlaaiensound is helemaal weg in Hilversum. “Het is eigenlijk vreemd, want in andere Europese landen, zoals Oostenrijk worden de hits van ondermeer The Classics, George Baker, Golden Earing en meer nog volop gedraaid”, aldus Pierre Vervoort.

Op de facebookpagina is een poll geplaatst. “Het idee is dat mensen stemmen welk nummer hun voorkeur heeft, zodat we dan massaal dat nummer gaan indienen in de hoop dat het een mooie positie krijgt, want dat verdient de band”, zo besluit Pierre Vervoort.

 

3 REACTIES

  1. Hoe staat het met deze actie? Kunnen we op de hoogte gehouden worden wanneer en waar we kunnen stemmen. Puik werk van Grensland Actueel. Proficiat met jullie nieuwe look.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here