Breese Muziekschool Make Music opent haar deuren

Make Music is een moderne pop- en rockschool met een breed aanbod aan instrumenten en opleidingen, waaronder drum, basgitaar, elektrische en akoestische gitaar, popzang, poppiano, bandcoaching, DJ en music production.

Vanaf les 1 krijgen cursisten meteen een instrument in handen zonder eerst een basisopleiding notenleer of theorie. Wekelijks zijn er ook individuele lessen op maat van de leerling door ervaren docenten en bandcoaches.

Tijdens de Opendeurdag op zaterdag 9 september is het mogelijk een gratis proefles te krijgen. Dit vindt doorgang in het Sint-Augustinusinstituut (aan de Sint Jacobstraat 12) in Bree van 10.00 tot 14.00 uur.

1 REACTIE

  1. Beste

    Ik heb mij vorig jaar, ik denk in oktober, ingeschreven voor gitaarlessen. Ik stond als eerste is mij toen gezegd. Tot op vandaag heb ik nog niks gehoord en zit ik dus nog steeds te wachten… is dit normaal?

    Mvg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here