Zilveren jubileum ‘t Speel-nestje Kinrooi druk bezocht (video en foto’s)

Het 25-jarige jubileum van ‘t Speel-nestje in Kinrooi werd zondag 3 september door vele belangstellenden bezocht. De kinderdagopvang binnen de gemeente Kinrooi verhuisde enkele jaren geleden van diverse locaties naar één centrale locatie.

“Er is bewust voor één centrale locatie gekozen omdat op die manier betere opvang gegeven kan worden aan de kinderen van de ruim 500 gezinnen die er momenteel gebruik van maken”, zo vertelt Nathalie Janssen, Clusterhoofd Buitenschoolse Kinderopvang Kinrooi. “Wat we hoog in het vaandel hebben is de blijvende opleiding bij onze medewerkers, dat vinden we bijzonder belangrijk”, vult Schepen Sylvie Vanmontfort van de gemeente Kinrooi aan.

“Uit het tevredenheidonderzoek van de gemeente blijkt dat de ouders de kinderopvang bijzonder hoog waarderen. Aangegeven wordt dat mensen het prettig vinden dat wanneer ze gaan werken er goed voor hun kinderen gezorgd wordt èn dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt”, aldus Schepen Vanmontfort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here