Uitbater Theatercafé GC De Stegel gezocht

stegel

Het AGB Kinrooi is op zoek naar een nieuwe uitbater voor het theatercafé in GC De Stegel in Molenbeersel. Het wordt volledig ingericht aangeboden met toog, keuken en meubilair. Een dynamische en ondernemende uitbater kan dus met een minimale investering aan de slag. Er kan ook maximaal ingespeeld worden op de activiteiten en evenementen georganiseerd in GC De Stegel.

Het theatercafé ligt vlakbij het fietsroutenetwerk en beschikt over een leuk terras. Maandag 11 september wordt er om 19.30 uur een infosessie georganiseerd waarbij het theatercafé eveneens kan worden bezichtigd. Geïnteresseerden kunnen mailen. Kandidaat stellen kan tot en met 18 september bij AGB Kinrooi.

Volg en Like ons

4 reacties

 • Janssen mathijs schreef:

  ik stel mij nogmaals kandidaat voor de 3 de keer ben al 2 keer afgewezen door mensen van jury die al voor de 2 de maal bewezen hebben dat ze er niks van snappen.
  de eerste is faiet gegaan de 2 de heeft het 2 maand uitgehouden
  deze mensen van de jury gaan waarschijnlijk nu voor de 3 de keer de juiste kieze
  in een bedrijf lagen die al lang zelf buiten degene die het kan en wil mag niet omdat hij niet de juiste kleur draagt ik hoop dat de mensen van de gemeente kinrooi in oktober 2018 de juiste beslissing nemen

 • Alex -schans schreef:

  Mathijs….
  Ik kan je kritiek niet echt begrijpen. Tijdens de vorige ronde heb ik meegedaan voor de schans in Kinrooi.Toen was de stegel ook voor ons een optie.
  Vandaag baten wij succesvol de schans (sporthal) uit. We hebben een goed plan voorgelegd en hadden de juiste ervaring.
  Dit had niets ! Met politiek te maken… Ook in de stegel heeft men correcte kansen gegeven.
  De gemeente heeft externe partijen erbij gehaald om examens af te nemen. Wij moesten een bedrijfsplan voorleggen en hebben realistische prognoses voorgelegd.
  Ik denk dus dat je slecht geïnformeerd bent. Want ik was nog van Kinrooi , en men weet van mij zeker niet welke politieke voorkeur ik heb. Alles hangt van je plan af.en dus niet van de mensen die je kent.
  Succes met je voorstelling en doe zeker mee… En misschien wordt jij wel een collega ! Maar fixeer je niet op politiek want dan denk ik dat je al heel snel fout zal zitten ! .

 • Leontien kwaspen schreef:

  Dag heren,

  Ik denk dat de verwachtingen en eisen van het gemeentebestuur in dit geval te zwaar waren.

  Ik hoop dat het bestuur zijn lessen heeft getrokken en ditmaal de fouten niet nog eens herhaald.

  Het is de dag van vandaag gewoon heel moeilijk om in onze gemeente een horecazaak uit te baten. Kijk maar naar sporthal de schans, ondanks vele inspanningen van Alex met oa. Live muziek komt hier geen kat. Dit om diverse redenen.

  Er zijn maar enkele horecazaken in onze gemeente die echt goed draaien…

 • Erik Keijers schreef:

  Welke architect of beleidsmaker komt ook op het lumineus idee om de ingang van een sportcafé of theatercafé onzichtbaar of aan de achterkant van een gebouw te leggen. Deze mensen zijn klaarblijkelijk zelf nog nooit op café geweest! Dit is zeker één van de oorzaken waarom deze zaken maar niet van de grond komen. Intussen zijn de huurvoorwaarden al zovele keren naar beneden aangepast en gewijzigd dat men binnenkort deze horecazaken (De Schans en ’t Fort) gratis kan uitbaten bij aankoop van twee bakken bier!
  Kortom wanbeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *