Uitbater Theatercafé GC De Stegel gezocht

stegel

Het AGB Kinrooi is op zoek naar een nieuwe uitbater voor het theatercafé in GC De Stegel in Molenbeersel. Het wordt volledig ingericht aangeboden met toog, keuken en meubilair. Een dynamische en ondernemende uitbater kan dus met een minimale investering aan de slag. Er kan ook maximaal ingespeeld worden op de activiteiten en evenementen georganiseerd in GC De Stegel.

Het theatercafé ligt vlakbij het fietsroutenetwerk en beschikt over een leuk terras. Maandag 11 september wordt er om 19.30 uur een infosessie georganiseerd waarbij het theatercafé eveneens kan worden bezichtigd. Geïnteresseerden kunnen mailen. Kandidaat stellen kan tot en met 18 september bij AGB Kinrooi.

8 REACTIES

 1. ik stel mij nogmaals kandidaat voor de 3 de keer ben al 2 keer afgewezen door mensen van jury die al voor de 2 de maal bewezen hebben dat ze er niks van snappen.
  de eerste is faiet gegaan de 2 de heeft het 2 maand uitgehouden
  deze mensen van de jury gaan waarschijnlijk nu voor de 3 de keer de juiste kieze
  in een bedrijf lagen die al lang zelf buiten degene die het kan en wil mag niet omdat hij niet de juiste kleur draagt ik hoop dat de mensen van de gemeente kinrooi in oktober 2018 de juiste beslissing nemen

 2. Mathijs….
  Ik kan je kritiek niet echt begrijpen. Tijdens de vorige ronde heb ik meegedaan voor de schans in Kinrooi.Toen was de stegel ook voor ons een optie.
  Vandaag baten wij succesvol de schans (sporthal) uit. We hebben een goed plan voorgelegd en hadden de juiste ervaring.
  Dit had niets ! Met politiek te maken… Ook in de stegel heeft men correcte kansen gegeven.
  De gemeente heeft externe partijen erbij gehaald om examens af te nemen. Wij moesten een bedrijfsplan voorleggen en hebben realistische prognoses voorgelegd.
  Ik denk dus dat je slecht geïnformeerd bent. Want ik was nog van Kinrooi , en men weet van mij zeker niet welke politieke voorkeur ik heb. Alles hangt van je plan af.en dus niet van de mensen die je kent.
  Succes met je voorstelling en doe zeker mee… En misschien wordt jij wel een collega ! Maar fixeer je niet op politiek want dan denk ik dat je al heel snel fout zal zitten ! .

 3. Welke architect of beleidsmaker komt ook op het lumineus idee om de ingang van een sportcafé of theatercafé onzichtbaar of aan de achterkant van een gebouw te leggen. Deze mensen zijn klaarblijkelijk zelf nog nooit op café geweest! Dit is zeker één van de oorzaken waarom deze zaken maar niet van de grond komen. Intussen zijn de huurvoorwaarden al zovele keren naar beneden aangepast en gewijzigd dat men binnenkort deze horecazaken (De Schans en ‘t Fort) gratis kan uitbaten bij aankoop van twee bakken bier!
  Kortom wanbeleid.

  • Ik zal voor twee bakken bier toch mijn zaak niet overgeven… En maak je vooral niet ongerust…. Wij geven de schans alle kansen. En ieder nadeel heeft een voordeel.
   Ik denk dat alle vaste bezoekers ondertussen niet meer blijven hangen in het feit dat de sporthal verkeerd omstaat.
   Ik wil benadrukken dat de schans wel leeft…
   Mensen vinden het leuk om niet langs de grote baan hun kinderen te laten spelen en zelf gerusgesteld gelijktijdig een terrasje te kunnen doen. Zo zitten wij misschien wel op het best bewaarde geheim terras van de Kinrooi. Heeft u ons al gevonden ? Welkom !

 4. Leontien tof van je positieve opmerking betreft onze inspanningen. Ik nodig je uit savonds langs te komen of in het weekend… Volk genoeg hoor. Enkel in de zomer is het traditioneel moeilijk en valt het sportgebeuren stil. … Maar daar wordt aan gewerkt ?.(beachvolley, optredens, feesten..)
  De gemeente heeft extra inspanningen gedaan betreft het ter beschikking stellen van “het mooiste terras” van Kinrooi. Alleen nog niet iedereen vind de weg naar de sporttaverne in de zomer. Maar we werken hieraan. Hier kan je dus moeilijk de verantwoordelijkheid bij de gemeente leggen… Er zijn troeven genoeg om op termijn ook in de zomer hier iets leuk van te maken. We staan op dat vlak regelmatig in overleg met AGB en Gemeente.
  Ook nu zullen er hotspots komen en dromen we stilletjes van uitbreiding van de speeltuin en een jeu de boulle baan aan de schans vast. Voor beide dingen bestaat een draagvlak en het is zeker niet ondenkbaar dat het huidige bestuur hier oren voor heeft.

 5. Davy… Klopt niet echt . Die zaken zijn strikt gescheiden geworden. Maar ja personen die het beter weten dan mezelf…. Ja hoe zal ik het zeggeñ…. Geloof je eigen waarheid. 🙂
  De gemeente heeft inderdaad wel hard gewerkt om geschikte kandidaten te vinden 🙂
  En wederzijds vertrouwen geeft een sterke uitbating.

 6. Leontien, jammer maar door de week zijn we vanaf 17.00 uur open uitgezonderd dinsdag en in het weekend vanaf 10.00 uur.
  Onze openingsuren zijn vrij ruim opgevat en sportgerelateerd . Zeker welkom .

 7. Beste Alex, uitbater van sportcafé De Schans
  De verbetenheid waarmee je jouw zaak verdedigt, siert je. Als eeuwenlang geldt immers het Romeinse adagium: ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.’
  Zelfs Cicero, een Romeins redenaar en politicus, wist het in zijn tijd al: ‘Via de twijfel komen we langzaam tot de waarheid.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here