Veranderingen bij Breese Sint Augustinusinstituut

Augustinusinstituut jeugdmuziekschool

Kurt Convents is op het Sint Augustinusinstituut in Bree gestart als nieuwe pedagogisch directeur. Verder is de school 1 september met enkele wijzigingen van start gegaan.

“Onze oude toiletgebouwen en het oude afdak zijn tijdens de vakantie afgebroken en wij nemen een nieuwe sanitaire blok in gebruik en plaatsen tijdelijk een grote tent als afdak op de speelplaats”, legt pedagogisch ICT-coördinator Jan Thoelen uit in Het Laatste Nieuws. Op de speelplaats zal er nog een grote zeecontainer komen van waaruit men zaken gaat verkopen en muziek zal gaan draaien. Daarnaast start de school met een nieuwe richting, het Duaal Leren Kinderzorg-principe. Het gaat hier om een proefproject.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here