Locatie OLS-feestterrein in Ophoven is bekend

OLS Servatius Raam 2017

De locatie voor het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 in de gemeente Kinrooi is bekend: Dat wordt het gebied aan het einde van de Hoverhofweg, gelegen tussen de Donkstraat en Lichtenberg. Ook de route van de optocht, één van de mooie nevenactiviteiten van een OLS, is al bepaald.

Zondag 1 juli 2018 zal het Oud Limburgs Schuttersfeest in de gemeente Kinrooi plaats vinden. Vrijdag 1 september werd het zestal van Schutterij St.-Servatius Raam, dat onlangs het OLS won en daarmee d’n Um naar de gemeente Kinrooi haalde, gehuldigd door het gemeentebestuur.

De voorbereidingen om het OLS soepel te laten verlopen zijn reeds gestart, maar de organisatie en de gemeente leunt op de brede ervaring van eerdere grote schuttersfeesten, waaronder het OLS van veertien jaar geleden, in Kessenich.

1 REACTIE

  1. Plaats A u b jullie nieuws over het ols 2018. In raam. ook op de site van schutterijen : Vrienden en Bekenden . Op facebook heb 1700 schutters in belgie en Nederland . Ben lid van schutterij uit merkelbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here