Verdachte personen in Ophoven ingerekend

Tijdens een zoekactie naar verdachte personen hebben Politiezone Maasland en Politiezone Carma met resultaat samengewerkt.

Op de Javanastraat in Maaseik werd een verdacht persoon aangetroffen door agenten van de Politiezone Maasland. Deze persoon stapte in zijn auto en werd gevolgd naar de Venlosesteenweg in Maaseik. Vervolgens vertrok de persoon na enkele minuten en reed richting Ophoven.

Agenten van de Politiezone Carma hadden de verdachte persoon in hun vizier en konden hem aanhouden, waarbij gelijktijdig nog twee Oost-Europeanen konden worden ingerekend. De drie verdachten kunnen worden gelinkt aan diverse woninginbraken en voertuigdiefstallen in de regio.

De betrokkenen zijn gearresteerd en zullen voorgeleid worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here