Sabien Tiels naar ‘Song City 2017’

Zangeres Sabien Tiels uit Ophoven is gevraagd deel te nemen aan ‘Song City 2017’. “Een week lang zal ik samen met binnenlandse en buitenlandse songschrijvers verblijven in de wattenfabriek in Herzele om daar zoveel mogelijk nieuwe songs te maken. Het wordt beslist een geweldige ervaring want niet alleen nationale toppers (Udo, DDD, Mira, Kurt Burgelman …) maar ook internationale artiesten waaronder John Watts (Fischer Z), Peter Kingsbery (Cock Robin), Elliot Murphy (vriend des huizes Bruce Springsteen) en Mel Gaynor (drummer The Simple Minds) zullen meeschrijven”, aldus de Ophovense zangeres.

De liedjes die uit het project voort komen worden met één doel gemaakt, te worden gedeeld met het publiek. “Op mijn komende concerten zal ik daar beslist aandacht aan schenken”, zo vertelt Sabien Tiels die met het project het beste uit zichzelf wil halen. “Ik ben zeer benieuwd welke creaties dat zal opleveren. Misschien wel enkele songs voor mijn volgende album waar ik stiekem al mee begonnen ben”, aldus Sabien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here