Nutsleidingen in Molenbeersel vervangen

In Molenbeersel zijn de stoepen in enkele straten, zoals de Zandveldstraat en de Berkenstraat, aan één kant open gemaakt. Reden is het feit dat men aan de nutsleidingen aan het werken is. Later dit jaar zal men de stoepen in enkele woonwijken in Molenbeersel gaan renoveren.

De renovatie zal plaats gaan vinden in de wijk Meulenveld (de Zandveldstraat, de Zorgvlietstraat, de Schutterstraat, de Berkenstraat en de Leeuwerkstraat) en bijkomend het gedeelte van de Zandbosstraat aan het woonzorgcentrum.

Een en ander komt voort vanuit het Stoependossier 2017 van de Gemeente Kinrooi.

Samen met de aanleg van het Beckerstraatje, een nieuw voetpad in het centrum van Kinrooi nabij de Molenweg, bedraagt de raming van deze stoepenrenovatie ongeveer 270.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here