Internationale deelname op Maaseiker Petanqueweekend (video en foto’s)

Maaseik kent dit weekeinde een internationaal gezelschap. Het Maaseiker Petanqueweekend is bezig. Uit vele landen zijn petanqueliefhebbers afgezakt naar de Koningin Astridlaan in Maaseik om dit weekeinde mee te maken.

Vele ex-wereldkampioenen op het penatque-gebied zijn naar Maaseik gekomen. “We spelen hier op bijzonder hoog niveau”, zo zegt organisator Geert Peers. “We zijn vier weken geleden gestart om alles in orde te brengen, voor dit evenement waar jaarlijks meer en meer mensen op afkomen. We zitten nu al op 30% meer deelnemers dan het vorig jaar en voor het volgend jaar zijn we met de Nationale Petanquebond in overleg om nog meer landen uit te nodigen”, aldus Peers.

Het hele weekeinde zijn er nog diverse activiteiten rondom petanque te doen. “Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen”, zo besluit organisator Geert Peers.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here