Kinderen en grootouders knutselen in de bib van Maaseik

Zopas organiseerde de bibliotheek van Maaseik een leuke knutselnamiddag voor grootouders en hun kleinkinderen. Dat leverde veel blije gezichten en kleurrijke knutselwerkjes op.

Er heerste een gezellige bedrijvigheid in de leeszaal van de bib. Kinderen en hun grootouders konden er samen een namiddag lang knutselen. De knutselnamiddag stond in het teken van het bekende prentenboek ‘De mooiste vis van de zee’. Ballonnen, bordjes en cd’s werden omgetoverd in kleurrijke, glitterende vissen.
De bib van Maaseik organiseerde deze activiteit in samenwerking met Opvoedingswinkel Maasland, Ontmoetingsgroep Eerste Stappen en Bibliotheek Kinrooi. Dit succesvolle project krijgt ongetwijfeld nog een vervolg.

Foto: Kristof Eerdekens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here