Tijdelijke verhuis dienst Burgerzaken Maasmechelen

maasmechelen gemeentehuis

Om de dienstverlening voor de burgers van Maasmechelen te optimaliseren en een bezoek aan het gemeentehuis aangenamer en comfortabeler te maken, worden de inkomhal, het onthaal en de dienst burgerzaken van het gemeentehuis van Maasmechelen verbouwd.

Hierdoor zal vanaf 7 augustus de ingang van het gemeentehuis tijdelijk verplaatst worden naar het ‘oude’ gemeentehuis. De werken zullen ongeveer vier maanden in beslag nemen. Gedurende deze periode stellen de medewerkers alles in het werk de dienstverlening zo normaal mogelijk te laten verlopen. Het stadsbestuur van Maasmechelen vraagt om in deze periode de betalingen zoveel mogelijk geautomatiseerd (via bancontact) te laten verlopen.

Hoe de diensten er in de toekomst zullen uitzien en op welke manier de dienstverlening wordt georganiseerd, wordt binnenkort bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here