Molenfeesten start met ‘Alles Plat’

Keijersmolen Molenbeersel

De Molenfeesten in Molenbeersel starten de 34ste editie met ‘Alles Plat’ op vrijdag 28 juli. Er staat een gezellig praatcafé voor jong en oud op het programma.

Men kiest voor een rustige opener voor drie dagen feest rond de Keijersmolen in Molenbeersel. Dit jaar nodigt de organisatie een buutkampioen uit van eigen bodem, Ber Maesen. Hij zal gegarandeerd de stemming en het humeur boven de molenkap uit doen stijgen. Hierna zullen Ronald en Carien de ambiance in het café brengen met Limburgse muziekklassiekers.

Met een gezellige babbel, bij een smakelijke snabbel en een lekker drankje openen hiermee de 34ste Molenfeesten

1 REACTIE

  1. Bovendien wordt op de vrijagavond tussen 19.30 en 20.30 uur de Molenfolder/molenkaart Kempen~Broek op een verrassende wijze feestelijk gepresenteerd.
    Alle 47 windmolens en watermolen binnen GrensPark Kempen~Broek zijn op de kaart van Molennetwerk Kempen~Broek letterlijk ‘in kaart gebracht’. Bovendien geeft de Molenfolder/Molenkaart veel informatie over de molens en antwoord op talrijke molenvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here