Kruiden mixen en matchen in Molenbeersel

De Gezinsbond van Molenbeersel organiseert op dinsdag 19 september de workshop ‘Kruiden Mixen en Matchen’ bij het Chirolokaal ‘t Döpke aan de Truyenstraat 20d in Molenbeersel.

De avond start om 20.15 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal Nancy Govaerts de aanwezigen vertellen over de mogelijkheden van kruiden. Kruiden zijn onmisbaar bij het op smaak brengen van gerechten. Maar, welke kruiden kunnen we samen gebruiken? En wat gebeurt er met de smaken? Bij welk ingrediënt past welk kruid?

De aanwezigen leren zelf kruiden te mixen en gerechten op smaak te maken. De vorming is voor alle geïnteresseerden. Er is geen specifieke voorkennis vereist. De avond zal ongeveer twee uur duren. Leden kunnen gratis deelnemen en niet-leden betalen drie euro per persoon.

Inschrijven kan tot uiterlijk 16 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here