Geslaagde Steengoed Maastriathlon (video en foto’s)

Het begon als een uitdaging van Sport Vlaanderen aan de gemeente Kinrooi om inwoners nog meer aan het sporten te krijgen. Het resultaat was de Steengoed Maastriathlon die zondag 16 juli plaats vond.

Naast de bekende Hoekstriathlon in Lommel is Kinrooi dit jaar pas de tweede Limburgse gemeente die zich waagde aan de organisatie van een kwarttriathlon. Door het afronden van de werken aan Agropolis werd er in samenspraak met de lokale politie en de gemeente een uniek parcours samengesteld. “Dit wordt met vele vrijwilligers gerealiseerd”, zo vertelt Erik Vanhove van TrisportMSK die de Steengoed Maastriathlon organiseert.

Men kon individueel of als trio meedoen aan de 1/8ste of – nieuw voor deze tweede editie – aan de 1/4 triathlon. Naast vele deelnemers waren er ook veel toeschouwers aanwezig om de sporters aan te moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here