OLS-materiaal naar gemeente Kinrooi (foto’s)

Zaterdag 15 juli vond de overdracht plaats van het OLS Federatie materiaal aan de winnaar van het OLS 2017, schutterij St.-Servatius Raam. Alle spullen die nodig zijn voor het OLS 2018 in de gemeente Kinrooi zijn overgebracht.

“Het was nog een hele klus maar met vele vrijwilligers hebben we klus redelijk snel geklaard”, zo vertelt René Vounckx van de schutterij uit Raam. De spullen worden in de gemeente Kinrooi opgeslagen.

De gemeente Kinrooi bekijkt momenteel welke mogelijkheden er qua terrein zijn voor het Oud Limburgs Schuttersfeest volgend jaar. “We zijn nu vooral gericht op de zoektocht naar een geschikte locatie. Daar is al voorbereidend werk naar gedaan. Ik maak me er sterk voor dat we in de loop van augustus de knoop definitief kunnen doorhakken”, vertelt burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi.

Ondertussen wordt het zestal van Schutterij St.-Servatius Raam overal feestelijk onthaald. Dinsdag 18 juli om 12.00u zie je in een reportage op www.grenslandactueel.com hoe de schutters de eerste week na het winnen van d’n Um hebben ervaren.

Foto’s: Fred Vliegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here