Stramproy in de ban van The Classics (foto’s)

In Stramproy wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van het jubileumconcert dat zaterdag 15 juli op het Kerkplein zal plaatsvinden.

Bij binnenkomst van het dorp wordt men al attent gemaakt op het jubileum, en op het Kerkplein is het een komen en gaan van leveranciers en personen die bezig zijn met opbouwwerkzaamheden. Zanger Harrie Broens zal met zijn Classics Revival Band optreden, daarnaast zullen ook enkele oud-leden van The Classics optreden op het gratis toegankelijke concert in Stramproy.

Eveneens op het Kerkplein is het tijdelijke Classics-museum gevestigd. Hier laat verzamelaar Sjaak Lenaers zijn verzameling Classics-memorablia zien. Geïnteresseerden kunnen hier elke zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur terecht gedurende de maand juli.

Het 50-jarig jubileum zal een feest zijn waar vele fans kunnen genieten. De toegang tot het evenement is geheel gratis. De aanvang van de avond zal 20.30 uur zijn en het einde is gepland om 01.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here