Nieuwe uitbaters Aldeneikerhof Maaseik

Het Aldeneikerhof in Aldeneik kent vanaf juli nieuwe uitbaters. “We gaan het hotel uitbreiden met een mooi restaurant”, zo vertelt Karolien Meurs, een van de nieuwe uitbaters.

“We zijn hier alvast heel warm onthaald en zijn erg enthousiast over deze mooie stad. We zijn blij om hier een deel van te mogen uitmaken”, zo vertelt ze. Het hotel aan de Hamontweg in Aldeneik is gehuisvest in een authentiek herenhuis met acht kamers in alle comfort met elk een moderne badkamer. Het hotel is heel huiselijk en gezellig ingericht met open haarden voor de winter en buiten een mooie tuin met oude bomen en terras om bij mooi weer buiten te dineren of te ontbijten.

Tegenover het hotel ligt de Romaanse kerk van Aldeneik. Iets verder in de straat ligt het wijndomein van Aldeneyck, omringd met zijn wijngaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here