Politie druk in touw met nachtlawaai

Politie Maasland

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni hebben de agenten van de politiezone Maasland het erg druk gehad. Op diverse plaatsen werd lawaaioverlast gemeld.

Op de Vincent van Goghstraat in Maaseik werd om 00.30 uur gemeld dat jongeren met vuurwerk een feestje ter hoogte van de sporthal aan het vieren waren. Op de Steenkuilenstraat in Dilsen werd omstreeks 2.10 uur melding van nachtlawaai gemaakt. In beide gevallen konden de agenten de jongeren tot rust manen.

Lastiger was het omstreeks 2.00 uur op de Eikerstraat in Maaseik. Hier troffen agenten een groepje jongeren aan die zich bij een nachtwinkel ophielden en nogal luidruchtig waren. De jongeren waren moeizaam tot rust te manen. Uiteindelijk lukte het de agenten wel. Verder spreekt een woordvoerder van de Politiezone Maasland van een rustige nacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here