Op de Camping zomers programma bij Grensland Actueel

Van vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 15 september, zal wekelijks op vrijdag het programma ‘Op de camping’ te zien zijn bij Grensland Actueel. Presentatrice Marja Feijen, bekend als ‘vrouwtje televisie’ bij WeertTV, gaat samen met cameraman Josef Mähr op bezoek bij diverse campinggasten. “We draaien al een tijdje mee bij Grensland en tijdens een brainstormsessie kwam het idee voor dit programma ineens boven”, aldus Marja Feijen.

Decor voor de afleveringen is Landgoed ‘Lemmenhof’ in Ell. “We gaan kampeerders allerlei vragen stellen over het waarom ze in deze regio kamperen, wat ze hier zoeken, wat ze leuk en minder leuk vinden en zo meer”, vertelt Marja Feijen. “Bij het maken van een try-out hebben we al leuke zaken voor de camera gehad, dus dat beloofd iets voor de komende zomerperiode”, aldus Feijen.

Het programma ‘Op de Camping’ zal van week 27 tot en met week 37 te zien zijn op de kanalen van Grensland Actueel, telkens om 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here