De stem van de grensstreek zoekt medewerkers (video)

Grensland Actueel zit dagelijks bovenop het nieuws. “We hebben een dagbereik van vele duizenden unieke bezoekers, dat hadden we zelf niet verwacht na zo’n korte periode”, zo vertelt voorzitter Roland Thijssen van de vzw België-Nederland Media Groep, waar Grensland Actueel onderdeel van uitmaakt. Door deze groei is de organisatie op zoek naar medewerkers.

“Zeker omdat we onlangs ook met radio gestart zijn, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om met nieuws en actualiteiten bezig te zijn”, aldus voorzitter Thijssen. De organisatie is op zoek naar medewerkers om videoreportaes te maken, foto’s te maken, nieuwsreportages in te spreken, teksten te schrijven en zo meer. “We zijn als nieuwsorganisatie actief in de regio Bree-Kinrooi-Maaseik-Dilsen-Stokkem en de gebieden die daar omheen zitten. Enige affiniteit met de regio is dan ook mooi”, aldus Roland Thijssen.

De organisatie werkt crossmediaal. “Dat wil zeggen dat we items die we maken voor de website ook op de radio gebruiken in ons lokale nieuws dat we op ieder half uur uitzenden. Ook interviews worden voor zowel radio als video gebruikt. Daardoor kunnen we snel en adequaat werken”, weet Roland Thijssen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here