De Bandert in Echt krijgt opknapbeurt

Het sport & leisurepark De Bandert in Echt krijgt een grondige opknapbeurt. De rode draad door het park, de Bandertlaan, wordt voorzien van een nieuw riool en wegdek welk in zijn geheel ingebed wordt tot aan de gebouwen.

De groenvoorziening wordt voorzien van nieuw bloed in de vorm van nieuwe bomen/struiken en pluktuin. Het zwembad is geheel gerenoveerd en reeds in gebruik. De officiële opening is in september 2017. Ook wordt de sporthal gerenoveerd en moet er een regionaal trainingscentrum judo (RTC) komen. Het hoofdveld van EVV wordt vervangen door een kunstgrasveld, waarvan buiten EVV ook de jeugd van RIOS’31 en Sint Joost gebruik van maken. Het park wordt verkeersluw en de beveiliging van de oversteek van de Bandertlaan geoptimaliseerd.

Om meer mensen te kunnen laten bewegen worden twee trimparcoursen aangelegd en bewegings- toestellen geplaatst. De oplevering hiervan is in oktober 2017. De Bandert wordt een bruisend multifunctioneel familiepark waar doelgroepen van alle leeftijden welkom zijn, vanwege het vernieuwde aanbod op het gebied van sport, beweging en vrijetijdsbesteding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here