Pinksterkoers door de Kinrooier kern (video en foto’s)

Pinksterzondag werd voor de zevende maal de traditionele Kinrooier Pinksterkoers gereden door het centrum van Kinrooi. De Kinrooier Pinksterkoers is onderdeel van de Gorissen Press & Paper Superprestige.

Net geen vijftig inschrijvingen voor de koers werden door de wedstrijdsecretaris opgetekend. “Dat is een mooi aantal, daar we niet meer dan vijftig personen toelaten”, zo vertelt Frank Vandebosch van de Gorissen Press & Paper Superprestige.

De organisatie is in handen van Team Velox. “We zijn een relatief kleine club maar kunnen dankzij vele vrijwilligers ieder jaar dit evenement doorgang laten vinden”, aldus Roy Hendrikx van de organisatie.

Ook de gemeente Kinrooi is de organisatie welwillend. “Met het afsluiten van de weg en allerlei andere regel-zaken kunnen we erg goed samenwerken met de gemeente”, aldus Vandebosch.

De volgende koers voor het klassement zal op 1 juli worden verreden, de derde Kèsinger Kèrmis Koers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here