Informatieavond Nieuwstadt op 8 juni

Nieuwstadt

De komende jaren vindt in Nieuwstadt een aantal grootschalige werkzaamheden aan wegen plaats. Om dit integraal aan te pakken wordt er naast de wegen ook gekeken naar de gehele kern Nieuwstadt. De bevindingen zijn samengevat in een gebiedsvisie Nieuwstadt. De projecten die genoemd worden in de gebiedsvisie zorgen ervoor dat Nieuwstadt een kern blijft waar ook in de toekomst het goede leven en wonen centraal staat.

Op donderdagavond 8 juni is er een informatiebijeenkomst in het gemeenschapshuis van Nieuwstadt. Belangstellenden zijn bent van harte uitgenodigd om deze informatieavond bij te wonen. Inloop is vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst is opgesplitst in twee delen. Deel 1 is van 19.00 uur tot 19.45 uur en zal gaan over de gebiedsvisie Nieuwstadt. Deel 2 start om 20.00 uur en is bedoeld voor bewoners van de Gouverneur Houbenstraat, Susterderweg en de Beijerstraat. Hier wordt gesproken over de herinrichting van deze wegen waarbij de riolering wordt vervangen, het asfalt en de trottoirs worden vernieuwd en de straatverlichting wordt aangepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here