Kinrooise schrijvers in de bib

2016 was een erg creatieve periode voor een aantal Kinrooise auteurs. Zij schreven elk afzonderlijk een boek en brachten dit ook officieel uit. Op dinsdag 13 juni zet de Bibliotheek Kinrooi deze Kinrooise schrijvers in de spotlights.

Ludo Vanreyten (Paradijsvogels bestaan niet), Ilse Jacobs (I tri therefore I am) en Dorien Breukers (De Amerikaanse Droom) stellen graag hun boek aan de aanwezigen voor. Zij worden geïnterviewd door Hubert Van Eygen en vertellen zo over het tot stand komen van hun boek, hun inspiratiebronnen, de weg die ze hebben afgelegd om hun boek te publiceren, …

De activiteit is gratis maar de organisatie wil wel graag weten hoeveel stoelen ze moeten klaarzetten. Schrijf daarom even in via mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here