Garageverkoop Zielderveld-Natterveld Kinrooi trekt weinig deelnemers (video en foto’s)


Ongeveer twintig bewoners van de wijk Zielderveld-Natterveld in Kinrooi deden zaterdag 27 mei mee aan de georganiseerde Garageverkoop. Ondanks het warme weer wisten veel belangstellenden de weg naar de wijk te vinden om koopjes te doen bij de deelnemers die men herkende aan de ballonnen aan de brievenbus.

Ondanks het geringe aantal deelnemers zat bij de bewoners die wèl deelnamen aan de garageverkoop de stemming er goed in. “We doen dit louter voor de gezelligheid”, zo vertelt José Smeets, één van de deelnemers. Aan bezoekers hadden de deelnemers geen klagen, die kwamen ondanks de warme temperaturen talrijk naar de Kinrooise woonwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here