Luna Beach opent 3 juni

Na een periode van flink aanpakken hebben de initiators van Luna Beach, aan de Maas in Geistingen, Luna Beach 2017 kunnen realiseren.

“We danken Jos en Marian Franssen van de Spaenjerd evenals de gemeente Kinrooi, die ons welwillend zijn geweest”, aldus een woordvoerder. Luna Beach Bar zal op termijn plaats gaan maken voor een nieuw viersterrenhotel. Echter zal voordat het bestaande gebouw afgebroken wordt, deze zomer nog een pop-up beachbar met een water(pret)park gerealiseerd worden. “We hebben voor de gelegenheid het pand voorzien van een wit kleurtje, zo is het fris”, vertelt een woordvoerder.

De opening van Luna Beach 2017 is gepland op zaterdag 3 juni. Dagelijks zal er vanaf die datum tussen 11.00 en 23.00 uur gezorgd worden voor vertier aan het water.

1 REACTIE

  1. Vanochtend reed ik toevallig langs de vroegere Steenberg. Tot mijn grote verbazing was deze plek plots omgetoverd tot een nieuwe schitterende “place to be” !!! LUNA BEACH is prachtig. Zelden met zo weinig middelen zo een geslaagde ” make – over” gezien. Dit wordt
    IBIZA 3 lieve mensen. Wait and see. Dicht bij en… mooi volk helemaal zoals in vroegere tijden. Hip, hot en bijzonder eigentijds met het witte decor en de bedwelmende beats…
    Mijn zomer kan alvast niet meer stuk… (jammer dat het pop-up up is.) Allen daarheen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here