London Knights zorgen voor verhitte sferen in Molenbeersel (video en foto’s)

De aftrap van zeven dagen feest vanwege 30 jaar Café Molendorp in Molenbeersel was weggelegd voor de dames. De London Knights konden rekenen op een gezellige ambiance. “Ik wil de personen bedanken die 30 jaar geleden tegen me zeiden dat ik het maar zes weken zou uithouden. Ik heb bewezen dat het anders was”, zo vertelt eigenaar Mathieu Janssen.

Er wordt een vol programma gepresenteerd. “Donderdag is er een tribute-avond, vrijdag is voor de jeugd, een 90’s retro party met DJ Paul Elstak en Yves De Ruiter. “Ook mijn eigen zoon zal een optreden geven”, aldus Mathieu Janssen. De zaterdag is de Studio Brussel-fuif ‘Was het nu 80, 90 of 2000 geprogrammeerd”, en dan is er nog het volgend weekeinde”, vult Janssen aan.

Op www.30jaarcafemolendorp.be zijn nog kaarten verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here