Kinrooi opent intergemeentelijk petanquecriterium

De Buurtsportdiensten organiseren voor de achtste keer intergemeentelijke petanque-ontmoetingen tijdens de zomermaanden. Het brengt inwoners van de verschillende gemeenten samen voor een gezellige, sportieve namiddag petanquen. Kinrooi opent het petanquetreffen op woensdag 31 mei 2017 aan de voetbalpleinen van FC Maasland Noordoost (Hoverstraat Kinrooi).

Er worden telkens drie ronden gespeeld. Ploegen worden samengesteld door lottrekking en er is voor iedere ronde een nieuwe ploegsamenstelling zodat je de mogelijkheid hebt om andere spelers te leren kennen. Er worden geen klassementen opgemaakt en geen prijzen uitgereikt. Gezellig samen petanque spelen is wat telt.

Wie aan 4 van de 6 organisaties heeft deelgenomen, ontvangt tijdens de laatste activiteit een tof aandenken. Iedere deelname geeft tevens recht op een tombolabiljet. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur worden de drie wedstrijden gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here