Bibliotheek Kinrooi ging op stap met de Bosjuf

Woensdag 17 mei gingen belangstellenden vanuit de Bibliotheek van Kinrooi ‘Op stap met de Bosjuf’. Tijdens deze boekstart-activiteit nam de bosjuf, Gertie Bergmans, de kinderen mee op ontdekking in de natuur.

De bosjuf maakte samen met de kinderen een prachtig lente-schilderijtje aan de hand van bloemetjes die ze onderweg vonden en ging op zoek naar kriebeldiertjes.
Het boek “op stap met de bosjuf: een praktisch handboek vol avonturentochten in de natuur”, van Gertie Bergmans, is beschikbaar in de bibliotheek van Kinrooi. Het is een bron van inspiratie voor ouders, grootouders, kleuterleiders en gidsen.

Deze activiteit werd georganiseerd in samenwerking met Opvoedingswinkel Maasland, Ontmoetingsgroep “Eerste Stappen”, Bibliotheek Kinrooi en Bib Maaseik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here