Brevendia viert kampioenschap in de vierde klasse

De wit-groenen van Brevendia 1 wisten al (onverwacht) de vorige week het kampioenschap in de 4e klasse binnen te halen. Afgelopen week werd het seizoen afgesloten tegen hekkensluiter Leveroy. Tevens werd de promotie naar de derde klasse gevierd, en zo voor alle teams het seizoen afgesloten.

De receptie is op donderdag 25 mei, gevolgd door een feest avond met Big Benny, op sportpark de Steinakker.

Veel hoogtepunten voor de voetbalclub uit Stramproy, die sowieso al stevig aan de weg timmert. Men gaat bijvoorbeeld de kantine opknappen en oppimpen, met een groot buitenterras. En dat alles op een heel moderne manier: met crowdfunding.

Als mensen mee willen doen in die publieksactie, kan dit door naar de website van de voetbalclub te gaan.

Foto: Brevendia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here