Massale belangstelling bij presentatie Cultuurseizoen Bree (video en foto’s)

De jaarlijkse presentatiedag van Cultuurcentrum De Breughel in Bree kon ook dit jaar weer rekenen op een massale toestroom. Vele geïnteresseerden kwamen kijken en luisteren naar wat Cultureel Bree het komende seizoen te bieden heeft.

“Zoals elk jaar proberen wij van onze presentatiedag een verrassend veelzijdig evenement te maken! Simpelweg door serieus ons best te doen”, zo vertelt directeur Jan Coonen van Cultuurcentrum De Breughel.

Vanwege de grote belangstelling werd de cultuurpresentatie op twee locaties gedaan. In Cultuurcentrum De Breughel waren vele aanwezigen evenals zo’n 150 personen die naar De Barrier in Gerdingen waren gegaan. “Ik vind het mooi te zien dat vele mensen enthousiast aantekeningen in de cultuurgids maken en vervolgens hun agenda raadplegen om te bekijken of ze bij een voorstelling aanwezig kunnen zijn”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree.

Hoewel het seizoen pas na de zomervakantie van start gaat is de presentatie in mei een bewuste keuze. “Het heeft te maken met een gebruik binnen de Stad Bree”, zo vertelt Jan Coonen. Gezien het animo en de belangstelling van de aanwezigen de spijker op z’n kop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here