Aandacht voor Internationale Dag van de Persvrijheid bij Bib Dilsen

3 mei is de Internationale Dag van de Persvrijheid. In tijden van fake news en een steeds sneller draaiende mediacarrousel blijft een toegang tot de vrije pers een belangrijke hoeksteen van de democratie. In de bibliotheek van Dilsen-Stokkem heeft men hier aandacht voor.

Vandaag is in de bibliotheek van Dilsen speciaal aandacht voor het digitale krantenarchief. Als lid van de bib heeft men gratis online toegang tot alle Vlaamse kwaliteitskranten en nog veel meer mediabronnen. Alle artikels van meer dan twee dagen zijn op die manier in een muisklik binnen handbereik!

En nog meer goed nieuws, zopas werden ook de Humo en enkele andere mooie titels toegevoegd bij de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here