Werkzaamheden kabels en leidingen in Thorn

Aannemer APK start begin mei, in opdracht van WML, met de sanering van de WML hoofdleiding op het Eind en Aan Sint Job in Thorn. Voor deze werkzaamheden is het nodig dat de straat wordt open gegraven. Het is niet te vermijden dat de rijweg (tijdelijk) geheel wordt afgesloten.

Voor de werkzaamheden op het Eind zal de weg op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 worden afgesloten. De aannemer moet de ontgraven grond op de rijbaan deponeren. Ook zal er tijdens de werkzaamheden voldoende ruimte moeten zijn om de werkzaamheden  goed en verantwoord uit te kunnen voeren. Op enkele gedeelten zullen er doorsteken in het asfalt gerealiseerd moeten worden. Tijdens de afsluiting op het Eind zal de weg Aan Sint Job gewoon bereikbaar blijven.

De werkzaamheden aan het tracé Steegputstraat – Aan Sint Job duren 3 werkdagen, bij het tracé Aan St. Job tot Eind ter hoogte van huisnummer 32 duren ze 10 werkdagen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden Aan Sint Job zullen de bewoners grote hinder ondervinden, de werkzaamheden hier zullen ongeveer 7 werkdagen duren. De aannemer zal tijdig nog bewonersbrieven bezorgen met de juiste planning van de werkzaamheden in deze 2 straten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here