Wendy van Eijk nieuwe fractievoorzitter VVD Weert

stadhuis gemeentehuis weert

Wendy van Eijk (44) is gekozen tot nieuwe fractievoorzitter in de Weerter gemeenteraad.

Van Eijk volgt Gerrit van Buuren op. Deze gaf aan vanwege drukke werkzaamheden het fractievoorzitterschap niet langer meer te kunnen combineren, met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Van Buuren blijft wel actief als raadslid binnen de gemeente Weert.

Van Eijk is fiscalist en zit sinds de verkiezingen van 2014 in de gemeenteraad van de gemeente Weert. Zij is getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Zij is werkzaam voor organisaties in de private en publieke sector. Daarnaast is zij toezichthouder bij twee stichtingen voor primair onderwijs.

Foto: VVD Weert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here