Workshop Minecraft in Bibliotheek Bree

Kinderen leren door te doen. Door te lezen en buiten te spelen, maar ook door wat ze online ondernemen. Met deze achterliggende gedachte organiseert de Bibliotheek van Bree een workshop Minecraft voor jongeren van 8 tot 12 jaar op zaterdag 22 april.

Digitale omgevingen zijn een nieuwe werkplaats, waar kinderen met virtueel gereedschap bouwen, ontdekken, spelen en leren. Zoals bij Minecraft. In deze workshop laten deskundigen zien hoe dat gaat.

Een eigen tablet meebrengen waarop Minecraft geïnstalleerd is, is een pré. Kinderen die dit niet hebben, kunnen een tablet lenen bij de bibliotheek. Er worden zaterdag 22 april een tweetal workshops gegeven. Eentje zit er al vol, maar de workshop die van 10.00 tot 12.00 uur wordt gegeven, heeft nog plaatsen beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here