Zesde Lentefair onder stralende zon (video en foto’s)

Het weer was er geknipt voor, de zesde Lentefair bij Zorghoeve Sint Jansberg in Maaseik. Hier was van alles te zien, te koop en te beleven, wat mede met de cliënten van de zorghoeve werd gerealiseerd.

“De Lentefair is in het leven geroepen om geld in het laatje te brengen voor de activiteiten van de zorghoeve”, zo vertelt eigenaar Janine Janssen. “We doen al meer dan dertig jaar werkzaamheden in onze landbouwsector, waar we de laatste jaren het zorgaspect hebben toegevoegd aan de activiteiten.”

Bij Zorghoeve Sint Jansberg verblijven ook jong-volwassenen met autisme, die op een of andere wijze geen plekje in de maatschappij hebben. “We willen ze vaardigheden aanleren met de insteek dat ze weer in de maatschappij kunnen functioneren”, aldus Janssen.

Per week komen er 23 jong-volwassenen naar de zorghoeve. “We werken op maat. Dat is ontzettend belangrijk”, aldus Janine Janssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here