Wethouder opent jeu de boulesbaan in Roosteren

Met een heuse ‘carreau sur place’ heeft wethouder Peter Pustjens van de gemeente Echt-Susteren de jeu de boulesbaan in Roosteren in gebruik genomen. De baan zou in januari geopend worden, maar dit kon vanwege weersomstandigheden niet doorgaan.

De baan is op verzoek van een aantal inwoners van Roosteren, in samenwerking met de gemeente, aangelegd. Afgelopen zaterdag was wethouder Pustjens aanwezig om de baan te openen.

“De totstandkoming van deze jeu de boulesbaan is een schoolvoorbeeld van burgerparticipatie. Dit project past perfect binnen de visie van onze Cittaslow-gemeente. Het is een ontmoetingsplek, waar jong en oud samenkomt. Wij hopen dat er verbindingen worden gelegd waardoor mensen op een sociale manier met elkaar omgaan”, aldus de wethouder.

Foto: Gemeente Echt-Susteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here