Stagnatie huisvuil-ophaling door staking

Vandaag is er een spontane staking bij Van Gansewinkel. Deze staking heeft gevolgen voor de ophaling van het afval in bepaalde delen van Limburg. Niet alle ophaalwagens reden vanochtend uit waardoor een aantal ophaalrondes mogelijk niet uitgevoerd zullen worden.

In een aantal Limburgse gemeenten kan vandaag door de staking de ophaling van het afval mogelijk niet doorgaan. Er wordt momenteel bekeken of er vandaag nog uitgereden kan worden en of er eventueel inhaalrondes uitgevoerd kunnen worden. Het betreft de gemeenten Bocholt (pmd afval), Bree (pmd) en Hamont-Achel (tuin- en snoeiafval en pmd).

Limburg.net geeft aan dat in de andere gemeenten waar vandaag afval wordt opgehaald, dit conform planning zal verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here