Naar hartenlust bier proeven viel in de smaak (video en foto’s)

Vele bezoekers wisten zondag 9 april de weg te vinden naar Kuva Dranken in Ophoven waar het tweede Bierfestival plaats vond. Met 25 bierbrouwerijen die hieraan meewerkten met verschillende soorten bieren kon er naar hartenlust worden geproefd bij de drankenhandel in Ophoven.

“We zijn uitermate tevreden over de opkomst”, aldus Wim Timmermans, eigenaar van Kuva Dranken. “Vorig jaar waren er al vele brouwerijen, dit jaar zijn er naast de bekende ook nieuwe brouwerijen geweest die hebben meegedaan”, zo vult Sammy Paradis van de drankenhandel uit Ophoven aan.

Een van de lokale brouwerijen, Geistingen Vinkbier, was ook aanwezig om het tweede streekbier van Kinrooi te promoten. “De Maaslenjer zal op 29 april haar vuurdoop krijgen. Vanaf dat moment is die ook te proeven”, aldus Timmermans.

Speciaal voor de wielerliefhebber waren er televisieschermen aanwezig zodat onder het genot van een biertje deze verrichtingen gevolgd konden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here