Fanfare Sint Isidorus oefent aan ‘Speel(T)goed’ (video en foto’s)

In het repetitielokaal van Fanfare Sint Isidorus wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van ‘Speel(T)goed’, dat op zaterdag 15 april in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel zal worden uitgevoerd.

Het is dit jaar de achtste maal dat de fanfare dit project uitvoert. Dit jaar heeft men naast professioneel licht ook Popcorn Producties betrokken bij de organisatie. De 116-jaar oude muziekvereniging timmert nog steeds goed aan de weg.

“We prijzen ons gelukkig dat we binnen onze leden ook veel actieve jeugdleden hebben”, zo vertelt Wim Swennen, voorzitter van Fanfare Sint Isidorus. “Hiervoor hebben we een speciaal project met Basisschool ‘De Wieken’ opgezet”, aldus Swennen.

Kaarten voor de voorstelling van 15 april zijn nog verkrijgbaar bij de fanfare.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here