Grote opkomst eerste proeftraining damesteam Hoger Op Molenbeersel (video en foto’s)

De eerste proeftraining van het nieuwe Damesteam van Hoger Op Molenbeersel werd woensdag 5 april op de voetbalvelden in Molenbeersel gehouden.

In korte tijd hebben zich 21 enthousiaste dames opgegeven die interesse hebben om met voetbal te starten of weer opnieuw bezig te zijn na enkele jaren afwezigheid.

De nieuwe trainer, Dave Peerlings, gaf aan er zin in te hebben. “Ik heb altijd met plezier gevoetbald, ben enkele jaren geleden naar Brevendia gegaan maar het terugkomen voelt als een ‘warm bad'”, zo vertelt hij.

Op korte termijn staat al een vriendschappelijke wedstrijd gepland, tegen het damesteam van Brevendia uit Stramproy. Dames die alsnog de voetbalkriebels krijgen, kunnen woensdag 12 april geheel vrijblijvend op de voetbalvelden in Molenbeersel terecht, tijdens de tweede proeftraining.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here