1 aprilgrap Hamont-Achel?

Burgemeester Theo Schuurmans van Hamont-Achel lanceerde vrijdagmiddag op zijn Facebookpagina de mededeling dat hij eerder vandaag gesproken heeft met zijn Nederlandse collega Marga Vermue van buurgemeente Cranendonck. Insteek was de mogelijkheid van een unieke land overschrijdende fusie/herindeling tussen beide gemeenten.

Nu wordt er in Hamont-Achel al over fusie gesproken, maar dan wel met de buurgemeenten aan Belgische zijde. Een insteek met de Nederlandse buurgemeente is iets nieuws…

Hij geeft aan dat morgen (1 april, red.) beide colleges van Burgemeesters, wethouders en schepenen bij elkaar zullen komen om hier oriënterend over te spreken. “Een bijzondere ontwikkeling met kansrijke dynamiek”, aldus de burgervader.

Maar of hij denkt dat zijn inwoners geen kalender hebben?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here